Conference League

Ρόμπσον: «Να προσέξουμε το τρανζίσιον του ΠΑΟΚ - Θέλουμε να κάνουμε την καλύτερή μας εμφάνιση»

Ο προπονητής της Αμπερντίν, Μπάρι Ρόμπσον, μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο «δικέφαλος του βορρά» είναι μία ποιοτική ομάδα με ικανότητα στο τρανζίσιον.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αφού φιλοξενείται στη Σκωτία από την Αμπερντίν (26/10, 22:00) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Για τους γηπεδούχους, αυτό το ματς είναι ίσως και... τελευταίο χαρτί, αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με 1 βαθμό. Σε αυτή ακριβώς την ανάγκη νίκης στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Μπάρι Ρόμπσον, ο οποίος τόνισε πως η Αμπερντίνα θα κάνει ότι μπορεί, κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας έχει πολύ καλή ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό του. Όμως και εμείς έχουμε τις πιθανότητές μας. Πρέπει να παίξουμε καλά. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε ισορροπία στις κινήσεις μας, για να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσουμε την νίκη.

Δεν θα είναι ανοικτό παιχνίδι. Θα παίξει σημαντικό ρόλο η τακτική. Είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Αϊντραχτ. Πέτυχε δύο γκολ. Στο τρανζίσιον είναι πολύ καλός ο ΠΑΟΚ, στην γρήγορη μετάβαση της μπάλας από την άμυνα έως την επίθεση. Επομένως, πρέπει να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία, μία ομάδα που έχει ποιότητα στο παιχνίδι της. Θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη μας εμφάνιση.

Με την δουλειά που κάναμε από την περσινή σεζόν, θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με λίγη τύχη που είναι πάντα απαραίτητη, θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Δεν σας το κρύβω, ότι θα μας δώσει αυτοπεποίθηση μία νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Για να διατηρήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση. Πρέπει όμως να είμαστε καλοί τακτικά. Κυρίως, να προσέξουμε το τρανζίσιον του επειδή είναι το δυνατό του 'όπλο'».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x